logotype

Almond Vocational Link (Marea Britanie)

      Almond Vocational Link (Marea Britanie)

 

 http://www.almondvoclink.co.uk/


 

Almond Vocational Link este o companie profesională, apărută ca rezultat al experiențeicâștigate din lucrul cu elevii din toată lumea, de mai bine de 20 de ani. În ultimii 7 ani,am fost implicați în programede mobilități Leonardo da Vinci pentru Învățământ Vocațional (IVT) și de Integrare a Oamenilor în Piața Muncii (PLM). Aceste programe facilitează participanților oportunitatea de a-și practica munca prin experiențe practice în ceea ce privește înstruirea în limbi străine.

 

Cursurile de limbi străine sunt ținute de profesori de limba engleză acreditați care folosesc metodologii adaptate și interactive, în vederea maximizării rezultatelor.

 

Predarea include folosirea cărților, mediumu-uri audio-vizuale, materiale de presă zilnică, reviste și se focusează pe patru aspecte esențiale în predarea limbilor străine: Ascultarea, Vorbirea, Redactarea, Lectura, subliniind de asemenea și aspecte ale vieții de zi cu zi: școală, muncă, timp liber și hobby-uri, sănătate & siguranță, TV șimedia, cumpărături, vacanțeși multe altele.

 

Almond continuăsă aibă un succes considerabilîn mobilitățile Leonardo da Vinci, datorităfelului în care noi împlementăm standardeleprezente în ghidurile Comisiei Europene pentru cele mai bune practici. Noi am avut succes și în alte proiecte sub programul LLP, avand un parteneriat Leonardo da Vinci aprobat, coordonând și Grundtvig, VETPRO sau alte proiecte.

 

FaLang translation system by Faboba