logotype

SZCZECIŃSKA SZKOŁA WYŻSZA COLLEGIUM BALTICUM (Polonia)

SZCZECIŃSKA SZKOŁA WYŻSZA COLLEGIUM BALTICUM (Polonia)

 

 http://www.cb.szczecin.pl/

 


 SZCZECIŃSKA SZKOŁA WYŻSZA COLLEGIUM BALTICUM a fost înființată în 2000, fiind de atunci cotată ca una dintre cele mai bune Universități private din Nordul Poloniei. Collegium Balticum se caracterizează printr-un capital uman extraordinar și un potențial de dezvoltare enorm. Administrația instituției s-a preocupat să construiască o instituție care dă studenților săi o educașie solidă și, astfel, un punct de plecare extraordinar în viața lor profesională. Se dorește să se ofere tinerilor cunoștințe cât mai cuprinzătoare din diferite domenii, astfel încât aceștia să poată primi o educație interdisciplinară, oferindu-le o șansă sporită în obșinerea unui loc de muncă, pe dificila piață a muncii, atât în Polonia, cât și internațional.

 

Collegium Balticum desfășoară procesul de învățământ în conformitate cu cerințele și standardele date de către Ministerul Științei și Învățământului Superior, potrivit Declarației de la Bologna, care vizează crearea unei platforme comune de învățământ superior și o comunitate de cercetare științifică. Oferta educațională actuală include următoarele facultăți: științe ale educației, economie și management, Științe Politice și Studii de limbi străine, la nivelurile BA, MA, precum și studii post-universitare.

 

Misiunea instituției este de a oferi excelență în educație, ca și interesul înlansarea pe piață a unor programe propuse. Oferta educațională încearcă să se adapteze în mod constant la cerințele pieței. Aceasta asigură dezvoltarea potențialului intelectual al studenților și formele lor de educație interpersonală, leadership, munca în echipă, și de aptitudini de rezolvare a  problemelor. Se dezvolta disciplina, gândirea creativă, eficiența, flexibilitatea și spiritul antreprenorial.

 

O parte importantă a activității de cercetare este diseminarea rezultatelor instituției și schimbul de experiență prin organizarea de conferințe și seminarii. Collegium Balticum organizează seminarii interne și naționale, simpozioane și conferințe științifice, care sunt extrem de respectate și apreciate de către colegi, atât personalul academic propriu, precum și profesori și practicieni din diferite domenii ale economiei.

 

Collegium Balticum este situat în vestul Poloniei, în orașul Szczecin, care promite în prezent un potențial de creștere și perspective încurajatoare de a deveni atractiv pentru diferiți investitori, deși rata de ocupare a forței de muncă este de 16,5%. Mai mult decât atât, Szczecin este un important centru de cercetare care se bucură de bună reputație în lume. Potențialul său științific imens exercită o influență directă asupra dezvoltării științei în țară.

 

Este de observat că multe familii suferă din cauza veniturilor insuficiente, nu se acordă destulă atenție copiilorși tinerilor, majoritatea lor nu ajung la școală în fiecare zi. Părinții nu sunt capabili să ofere copiilor lor atenția dorită și să respecte valorile vieții, cu activități educative suplimentare. Collegium Balticum joacă un rol important pe piața educațională locală în materie de cursuri suplimentare tematice pentru grupurile dezavantajate, adică persoane din mediul social și economic dezavantajate, adulții necalificați și altele. Intenția sa este de a coopera cu autoritățile locale și regionale, în scopul de a oferi ateliere de lucru și seminarii tematice, precum și pentru a atrage grupurile țintă vizate.

 

Fiind o parte a proiectului, ți se oferă oportunitatea de a angaja autoritățile școlare și pe cele ale comunității locale în activități și acțiuni propuse.

 

FaLang translation system by Faboba